Συνεργαζόμενες Εταιρείες – Προμηθευτές

Από το 1999 έως σήμερα, έχουμε δημιουργήσει σπουδαίες συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρείες, στον κλάδο τους η καθεμία, και σας παρουσιάζουμε παρακάτω τις βασικότερες από αυτές και για τις οποίες μπορείτε ενημερωθείτε σχετικά.

 

Η εταιρεία ΒΙ.Ε.Κ.ΚΟ. Α.Ε είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων στην Ελλάδα η οποία διατηρεί ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Βατερό Κοζάνης. Δραστηριότητα της επιχείρησης είναι η κατασκευή πρωτοποριακών ξύλινων κουφωμάτων, παραθύρων, πορτών, παντζουριών και εξειδικευμένων ξύλινων κατασκευών.

www.viekko.gr

 

liritis

 

 

 

Η ΛΥΡΙΤΗΣ Α.Ε. κατασκευάζει, ελέγχει, διανέμει και εγκαθιστά μεταλλικά ρολλά ασφαλείας μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες. Επίσης, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού εμπορεύεται γκαραζόπορτες, πόρτες πυρασφαλείας, ειδικές πόρτες, μηχανισμούς κίνησης αυτοματισμούς πορτών και παρεμφερή προϊόντα.

www.liritis.com

 

 

 

Η HORMANN, γερμανική εταιρεία κατασκευής οικιακών και βιομηχανιών πορτών, εμφανίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και έκτοτε εδραιώνεται στο χώρο διευρύνοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της. Πλέον παράγει σπαστές και μονοκόμματες οικιακές γκαραζόπορτες, σπαστές βιομηχανικές πόρτες, φυσούνες, ράμπες, ρολά και ταχυκίνητες πόρτες, πόρτες πυρασφαλείας και μηχανισμούς κίνησης και θεωρείται η κορυφαία εταιρείες στον χώρο της παγκοσμίως.

www.hormann.gr

 

footerlogo

 

 

 

 

Η εταιρεία SIAMO ιδρύθηκε το 1977 και ασχολείται με την κατασκευή θωρακισμένων πορτών ασφαλείας. Είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που διαθέτει πέντε διαφορετικά μοντέλα θωρακίσεων εφαρμόζοντας πιστά τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς. Στην μέχρι τώρα διαδρομή της η εταιρεία SIAMO έχει πιστοποιηθεί κατ’ επανάληψη με ISO σε σχεδιασμό και κατασκευή. Εχει ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, μια μονάδα παραγωγής 3.500 τ.μ., έμπειρο προσωπικό, σύγχρονα μηχανήματα και συνεργάζεται με αναγνωρισμένους κατασκευαστές κλειδαριών.

www.siamo.gr

 

 

 

Η FAAC είναι ιταλική εταιρεία κατασκευής αυτοματισμών οικιακής και βιομηχανικής χρήσης από το 1965. Θεωρείται η μεγαλύτερη, η ποιοτικότερη και η πιο αξιόπιστη εταιρεία κατασκευής αυτοματισμών στο κόσμο. Πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα αφορούν αυτοματισμούς για αυλόπορτες ανοιγόμενες και συρόμενες, γυάλινες θύρες, μπάρες ελέγχου εισόδου κ.α. Εταιρεία που προσφέρει λύσεις στην αυτοματοποίηση με υψηλής ποιότητας προϊόντα.

www.faac.it